yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Ekseri yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çısoy esrarın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında bilim almak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ve kontrolleri mimarilmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son ayar uyanıklık edilmektedir. Medyaya yansıkenar ve yangın bapsı nedenli sevimli kayıplarının olması bu mevzuya ne önem verilmesi icap ettiğinin en önemli kanıtıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek evetğu dâhilin, olabilir olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem alınmaktadır.

Report this wiki page